Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

8.6.2006

AQU Catalunya obté la certificació ISO 9001:2000

L'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya ha rebut el certificat de compliment dels requisits de la norma ISO 9001:2000 per a la gestió dels processos d'avaluació de la qualitat universitària, en concret l'avaluació institucional i l'avaluació del professorat universitari. L'obtenció d'aquest certificat s'emmarca dins de la Política de Qualitat d'AQU Catalunya, impulsada pel seu Consell de Direcció.

La norma ISO 9001:2000, internacionalment reconeguda, conté directrius que permeten a qualsevol usuari dissenyar un sistema de gestió de la qualitat a mida orientat a l'assegurament de la qualitat del producte o servei i a augmentar la satisfacció d'usuaris o clients. Així, el certificat implica el compromís de la millora contínua dels serveis d'AQU Catalunya i el reconeixement que les seves activitats es duen a terme d'acord amb un sistema de gestió de la qualitat reconegut internacionalment. En aquest sentit, la implantació del sistema de gestió de la qualitat suposa disposar d'un instrument que permet:

   • Compartir un mètode de treball comú
   • Gestionar les activitats i els recursos de forma adequada
   • Oferir garanties als usuaris
   • Estimular dinàmiques de millora contínua
   • Avançar en la cultura de la qualitat

AQU Catalunya torna a ser la primera agència de les seves característiques en obtenir la certificació ISO 9001:2000, després que l'any 2000 fos certificada per la norma ISO 9002:1994.