Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

11.7.2006

Reconeixement de la trajectòria de la Dra. Gemma Rauret Dalmau com a directora d'AQU Catalunya

Més de 160 persones vinculades amb el món acadèmic, entre elles la pràctica totalitat de rectors i antics rectors de les universitats catalanes, van participar en l'acte de reconeixement a la trajectòria de la Dra. Gemma Rauret com a directora d'AQU Catalunya, celebrat a l'Edifici Històric de la Universitat de Barcelona el 10 de juliol.

En els seus parlaments, el conseller d'Educació i Universitats, Joan Manuel del Pozo, el president del Consell Social de la UB, Joan Josep López Burniol, la vicerectora de Política Acadèmica i Convergència Europea de la UB, Rosa Maria Nonell i el president d'AQU Catalunya, Antoni Serra Ramoneda, van destacar la trajectòria i la feina feta durant els més de vuit anys que ha estat al capdavant de l'agència per a l'impuls i la consolidació de la qualitat en el sistema universitari català. Així mateix la Dra. Rauret va rebre l'agraïment per l'entusiasme i el compromís que ha tingut amb la consolidació d'AQU Catalunya i pel fet d'haver construït una entitat sòlida, impregnada de la generositat que ha caracteritzat la seva direcció.

Per la seva banda, la Dra. Rauret va agrair el reconeixement i en va fer partícips a les universitats, l'administració i a AQU Catalunya.

L'acte de reconeixement va comptar amb l'actuació musical del cor Argentum de la Facultat de Química de la Universitat de Barcelona, dirigit per Víctor Frigola, que va interpretar tres nocturns de W.A. Mozart.

06.07.11_HomenatgeRauret1

El Jardí Ferran Soldevila de l'Edifici Històric de la UB va ser l'escenari del reconeixement a la trajectòria de la Dra. Rauret al capdavant d'AQU Catalunya.