Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

21.7.2006

Intercanvi d'experiències entre la FINHEEC i AQU Catalunya

Una delegació de tècnics de l'agència finesa Finnish Higher Education Evaluation Council (FINHEEC) ha participat en una sessió d'intercanvi d'experiències amb els tècnics d'avaluació de la qualitat d'AQU Catalunya amb l'objectiu d'avançar en el procés de reconeixement mutu del treball de les agències d'avaluació.

La FINHEEC ha presentat el model d'avaluació de la qualitat adoptat a tot el país, que es basa en les auditories dels sistemes d'assegurament de la qualitat, mentre que AQU Catalunya ha exposat els models d'avaluació que aplica per als diferents projectes que té endegats pel que fa a l'assegurament de la qualitat institucional: l'avaluació ex ante dels POP, l'avaluació Pro-QU, l'avaluació de la inserció laboral, l'avaluació de l'activitat docent i l'avaluació dels centres de recerca.

Aquesta jornada de treball s'emmarca en les activitats de cooperació i intercanvi amb agències i associacions europees i internacionals que AQU Catalunya impulsa amb l'objectiu d'aportar valor afegit al sistema universitari català.

06.07.21_FINHEEC

La trobada entre tècnics de la FINHEEC i d'AQU Catalunya ha tingut lloc a la seu de l'agència catalana el dia 20 de juliol.