Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

  • Inici
  • AQU
  • Actualitat
  • Notícies
  • Es publiquen al DOGC els edictes de notificació dels acords de les comissions per a l'acreditació de recerca i per a l'acreditació de recerca avançada de la CAR

7.9.2006

Es publiquen al DOGC els edictes de notificació dels acords de les comissions per a l'acreditació de recerca i per a l'acreditació de recerca avançada de la CAR

Amb la publicació d'aquests edictes es notifica a les persones que han presentat sol·licituds per a l'emissió d'acreditacions de recerca i de recerca avançada a la convocatòria oberta del 16 al 28 d'abril de 2006, que les comissions corresponents han emès les acreditacions o les denegacions d'aquests procediments.

La notificació mitjançant l'edicte va dirigida a les persones que, un cop intentada la notificació individual, aquesta no s'ha pogut dur a terme. Per tal que en puguin tenir coneixement, les persones interessades poden comparèixer a la seu d'AQU Catalunya, on se les informarà de l'estat de la seva acreditació.

Edictes de 4 de setembre de 2006, de notificació dels acords de les comissions per a l'acreditació de recerca de la Comissió d'Avaluació de la Recerca.