Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

12.12.2006

AQU Catalunya publica les guies d'avaluació d'ensenyaments virtuals

AQU Catalunya ha editat i publicat al web la Guia d'avaluació interna dels ensenyaments de formació virtual. Guia d'avaluació institucional i la Guia d'avaluació interna dels ensenyaments de formació virtual. Guia d'avaluació de les titulacions.

Aquests documents formen part de la producció de material metodològic d'AQU Catalunya destinat, principalment, als participants dels processos d'avaluació. Les guies d'avaluació d'ensenyaments virtuals consisteixen en l'adaptació a les peculiaritats de la formació virtual de les guies que s'han anat utilitzat, i transformant al llarg dels anys, en l'avaluació d'ensenyaments del programa Pro-QU, a més d'incorporar les especificacions internacionals d'avaluació d'aquest tipus d'ensenyaments.

Les guies d'avaluació d'ensenyaments virtuals s'estan utilitzant en el procés d'avaluació de la Universitat Oberta de Catalunya. Aquest procés consta de dues unitats d'anàlisi, d'una banda s'avaluen objectius, processos i mecanismes centralitzats de la universitat (avaluació institucional), i de l'altra s'avaluen la concreció d'objectius, el funcionament de processos i els resultats en l'àmbit dels estudis (avaluació de titulacions). En aquests moments s'estan avaluant els estudis de Dret i Ciència Política i els Estudis de Psicologia i Ciències de l'Educació. Està previst que la pràctica totalitat dels estudis de la UOC s'avaluï en els pròxims dos anys.