Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

26.4.2007

Trobada d'agències europees d'assegurament de la qualitat a Dinamarca

El passat 17 d'abril, l'agència d'avaluació danesa EVA, amb la col·laboració de l'ENQA, va reunir a Copenhaguen 19 agències de països europeus, entre elles AQU Catalunya, per tal d'iniciar una anàlisi coordinada sobre els diferents mètodes utilitzats per les pròpies agències per a l'assegurament de la qualitat dels serveis que presten.

En la trobada es van proposar les primeres línies de debat:

      • L'anàlisi dels sistemes interns de qualitat: identificació de la validesa dels models ISO i EFQM per a les agències de garantia de la qualitat.
      • La construcció d'un sistema de retroalimentació coherent i consistent per a les agències de qualitat: com les agències recullen la percepció dels seus usuaris en relació a la qualitat dels processos que duen a terme.
      • L'avaluació externa de les agències tenint en compte els estàndards i directrius europees: disseny i implementació.

El grup de treball, format per agències procedents d'Alemanya, Àustria, Suècia, França, Flandes, Catalunya, Països Baixos, Finlàndia, Espanya, Irlanda, Suïssa i Bulgària, està obert a la incorporació de tots els membres de l'ENQA. Com a forma de treball, s'ha establert l'intercanvi d'informació a través d'una plataforma virtual, a més d'una reunió anual per debatre i concloure accions en aquest àmbit.

07.04.26_EVA

L'agència danesa EVA ha acollit la primera reunió d'aquest grup de treball