Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

24.5.2007

Jornada sobre El disseny i l'avaluació de les titulacions de grau. Exemples a Europa

El 21 de maig, a la Universitat Politècnica de Catalunya, ha tingut lloc la jornada informativa El disseny i l'avaluació de les titulacions de grau. Exemples a Europa, que ha comptat amb l'assistència de més d'un centenar de persones. Organitzada per AQU Catalunya, ha tingut per objectiu conèixer experiències directes sobre què s'està fent i com s'està duent a terme aquest procés en altres països europeus, tenint en compte el context actual, en el qual les universitats catalanes estan plantejant el procés de disseny i avaluació de les titulacions de grau,

La jornada, adreçada a vicerectors, responsables de les unitats tècniques de qualitat, directors de centres i de departaments de les universitats catalanes, personal de l'Administració catalana i personal de l'Agència implicats en el procés de disseny i avaluació de les titulacions de grau, s'ha estructurat en dos grans blocs. En el primer s'ha presentat el punt de vista de les universitats, amb les intervencions de Johan Falk (Stockholm University, Suècia) i Frank Quinault (University of St Andrews, Regne Unit). En el segon s'ha plantejat el punt de vista de l'administració i les agències, amb les ponències de Guy Aelterman (The Nederlands-Vlaamse Accreditatie Organisatie, Holanda) i Riitta Pyykkö (Finnish Higher Education Evaluation Council, Finlàndia).

Entre la documentació lliurada als assistents destaca el document de resultats de l'enquesta d'AQU Catalunya a les agències europees sobre l'avaluació i el reconeixement dels nous programes d'estudi a l'EEES.

07.05.17_JornadaGraus

La jornada ha servit per conèixer experiències europees en matèria de disseny de graus