Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

20.7.2007

AQU Catalunya presenta a les universitats catalanes el programa SUPORT

En el marc de la reunió de vicerectors de qualitat i responsables de les unitats tècniques de qualitat, celebrada el passat 11 de juliol al rectorat de la Universitat Pompeu Fabra, AQU Catalunya va presentar el programa SUPORT a les universitats catalanes.

L'objectiu principal d'aquest programa és donar suport a les universitats catalanes en el desenvolupament i l'aplicació dels estàndards i directrius europeus de la qualitat, que es concretaran amb l'establiment dels sistemes interns de garantia de la qualitat, així com en la preparació dels processos d'avaluació interna i d'acreditació de les propostes de noves titulacions.

El programa SUPORT s'adreça a les unitats tècniques de qualitat de les universitats catalanes i és voluntari. Per al seu desenvolupament s'han previst les accions següents, que estaran finançades per AQU Catalunya:

  1. Creació d'un grup de treball amb la participació de responsables i tècnics de les unitats de garantia interna de la qualitat de les universitats catalanes.
  2. Identificació de les bones pràctiques dutes a terme per les universitats catalanes.
  3. Organització d'un seminari que compti amb la participació de responsables de qualitat interna d'universitats europees.
  4. Preparació d'un pla de visites a universitats europees en les quals hi participaran responsables i tècnics de les unitats de garantia interna de les universitats catalanes.
  5. Elaboració d'un document base per al desenvolupament dels sistemes interna de qualitat a les universitats que tingui en compte les conclusions de les visites.