Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

20.9.2007

AQU Catalunya rep el reconeixement europeu

L'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya ha superat satisfactòriament el procés d'avaluació de l'ENQA, l'associació europea d'agències de qualitat universitària. Aquesta entitat ha reconegut la professionalitat i la credibilitat d'AQU Catalunya en el desenvolupament de les seves activitats d'avaluació de titulacions i de professorat universitari. A l'assemblea general de l'ENQA, celebrada avui a Oslo, AQU Catalunya ha estat confirmada com a membre de ple dret de l'associació i agència de referència a Europa.

D'aquesta manera, Catalunya disposa d'una agència de qualitat universitària reconeguda pel màxim organisme europeu en l'àmbit de l'assegurament de la qualitat.

El reconeixement de l'ENQA valida les activitats d'avaluació, certificació i acreditació d'AQU Catalunya a Europa, i les garanties de qualitat, tant per a l'Administració com per a les universitats que conformen el sistema universitari català, com també la transparència i el rendiment de comptes a la societat.

L'Agencia Nacional de Evaluación de la Calidad y Acreditación, ANECA, també ha obtingut l'avaluació externa de l'ENQA.