Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

  • Inici
  • AQU
  • Actualitat
  • Notícies
  • Es publica la Guia d'avaluació del disseny dels Sistemes de Garantia Interna de Qualitat de la formació Universitària

7.1.2008

Es publica la Guia d'avaluació del disseny dels Sistemes de Garantia Interna de Qualitat de la formació Universitària

ANECA, ACSUG i AQU Catalunya, agències que impulsen el programa de reconeixement de sistemes de garantia interna de qualitat de la formació universitària AUDIT, presenten, com a complement de la documentació ja publicada en el marc d'aquest programa, la Guia d'avaluació del disseny de Sistemes de Garantia Interna de Qualitat de la formació Universitària. La Guia té un doble objectiu:

  1. Presentar a les universitats el procés i el protocol d'avaluació, així com els aspectes que es consideren especialment significants en el disseny dels sistemes de garantia interna de qualitat (SGIQ) de la formació universitària i que es tindran en compte durant el procés d'avaluació.
  2. Ser una eina metodològica de treball per als avaluadors amb l'objectiu de vetllar per l'objectivitat i l'homogeneïtat en l'avaluació dels SGIQ dissenyats pels centres.

Document PDF Guia d'avaluació del disseny de Sistemes de Garantia Interna de Qualitat de la formació Universitària 
Document PDF Protocol d'avaluació del disseny del Sistema de Garantia Interna de Qualitat de la formació Universitària

Tal i com s'estableix als convenis signats entre les universitats i AQU Catalunya, els centres que participen en la primera etapa d'avaluació han de presentar la documentació requerida a l'Agència abans del dia 15 de febrer de 2008.