Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

14.2.2008

S'estableix el perfil dels avaluadors del programa AUDIT

AQU Catalunya ha definit els perfils i els criteris que han de complir els membres de les comissions d'avaluació del disseny dels Sistemes de Garantia Interna de Qualitat (SGIQ).

El nombre de comissions es determinarà en funció dels SGIQ que s'hagin d'avaluar en les convocatòries previstes (febrer 2008 i juny 2008), i cadascuna d'elles estarà formada per cinc membres, entre experts acadèmics, experts no acadèmics i personal de l'Agència.

Document PDF PROGRAMA AUDIT. Constitució de les comissions d'avaluació

D'acord amb aquests requisits, les tres agències que impulsen el programa AUDIT (ANECA, ACSUG i AQU Catalunya) han creat una base de dades d'avaluadors a partir de la qual cadascuna d'elles, internament, seleccionarà i nomenarà els membres de les seves comissions.

Amb l'objectiu d'actualitzar les dades referents a les comissions d'avaluació i al procediment per a la presentació de la documentació, entre altres, s'han revisat la Guia d'avaluació del disseny de Sistemes de Garantia Interna de Qualitat de la formació Universitària i el Protocol d'avaluació del disseny del Sistema de Garantia Interna de Qualitat de la formació Universitària.

El 15 de febrer finalitza el termini de la primera convocatòria 2008 per a la presentació de les propostes de dissenys de SGIQ.