Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Guia visual

Identitat gràfica d'AQU Catalunya

La identitat gràfica corporativa d'AQU Catalunya es basa en la seva marca institucional, formada per un símbol i un logotip:

Logo AQU Catalunya

  • El símbol està format per un rectangle amb les lletres AQU. Utilitzem el color pantone 376 per al rectangle, el blanc per a l'A i el pantone 548 per a les lletres QU.
  • El logotip és el nom complet de l'agència. Està compost en Helvètica i el color és el pantone 548. El text se situa alineat a la base del rectangle.

Criteris d'aplicació

  • Per tal de mantenir l'equilibri del logotip, col·locarem la marca a l'esquerra de la pàgina i, sempre que sigui possible a la part de dalt.
  • El símbol i el logotip s'han d'aplicar sempre junts.
  • La marca d'AQU Catalunya, sempre que sigui possible, s'ha d'aplicar en color i en positiu, utilitzant els pantones 376 i 548 sobre fons blanc.

L'àrea de Planificació i Comunicació és l'encarregada de vetllar per la correcta aplicació de la marca i per trobar solucions gràfiques per a totes aquelles situacions particulars.

Si us cal algun aclariment sobre l'aplicació de la nostra marca institucional o si us cal una versió en algun altre format, no dubteu a contactar amb nosaltres a l'adreça comunicacio@aqu.cat o al telèfon 93 268 89 50.

Descàrrega d'arxius gràfics

Trobareu a continuació la versió principal de la marca AQU Catalunya en formats diferents:
(cliqueu amb el botó dret del ratolí per guardar l'arxiu)

24.5.2016