Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Guia visual

Identitat gràfica d'AQU Catalunya

La identitat gràfica corporativa d'AQU Catalunya es basa en la seva marca institucional, formada per un símbol i un logotip:

Logo AQU Catalunya

  • El símbol està format per un rectangle amb les lletres AQU. Utilitzem el color pantone 376 per al rectangle, el blanc per a l'A i el pantone 548 per a les lletres QU.
  • El logotip és el nom complet de l'agència. Està compost en Helvètica i el color és el pantone 548. El text se situa alineat a la base del rectangle.

Criteris d'aplicació

  • Per tal de mantenir l'equilibri del logotip, col·locarem la marca a l'esquerra de la pàgina i, sempre que sigui possible a la part de dalt.
  • El símbol i el logotip s'han d'aplicar sempre junts.
  • La marca d'AQU Catalunya, sempre que sigui possible, s'ha d'aplicar en color i en positiu, utilitzant els pantones 376 i 548 sobre fons blanc.

L'àrea de Planificació i Comunicació és l'encarregada de vetllar per la correcta aplicació de la marca i per trobar solucions gràfiques per a totes aquelles situacions particulars.

Si us cal algun aclariment sobre l'aplicació de la nostra marca institucional o si us cal una versió en algun altre format, no dubteu a contactar amb nosaltres a l'adreça comunicacio@aqu.cat o al telèfon 93 268 89 50.

Descàrrega d'arxius gràfics

Trobareu a continuació la versió principal de la marca AQU Catalunya en formats diferents:
(cliqueu amb el botó dret del ratolí per guardar l'arxiu)

Imatges

Alguns dels icones utilitzats en aquest web estan dissenyats per Freepik des de www.flaticon.com amb llicència CC 3.0 BY

22.2.2018