Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Codi ètic

Codi ètic

El codi ètic defineix els valors, els principis i les normes que regeixen el comportament dels membres d'AQU Catalunya i les relacions entre l'organització i el seu entorn, la gestió estratègica i les normes d'observança interpersonals. Pretén ser una guia perquè els membres d'AQU Catalunya obrin conscientment en el desenvolupament de les seves actuacions, un generador de voluntat en el respecte a les normes establertes, una garantia per a la reputació de l'entitat i un incentiu per fomentar les relacions de confiança.

L'enfocament europeu d'AQU Catalunya es manifesta també en la redacció d'aquest codi ètic, ja que ha pres com a punt de referència els valors, els principis i els estàndards presents en les principals agències i institucions d'educació superior internacionals, tenint sempre presents l'experiència i especificitat de l'activitat pròpia de l'Agència.

El compliment del codi ètic garanteix i assegura la solidesa i el prestigi de les aportacions d'AQU Catalunya en l'àmbit de la qualitat i, també, la millora continuada del treball i les funcions de l'Agència, i aconsegueix la materialització d'un impacte social positiu de la seva activitat.

PDF PDF Codi ètic d'AQU Catalunya

2.9.2015