Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

>

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Enviar

Estudis

Diversos grups de recerca provinents de les diferents universitats catalanes han desenvolupat cinc estudis sobre el sistema universitari català que se centren en punts d'interès concrets com l'abandonament de la universitat per part d'alguns estudiants, la qualitat de l'ensenyament superior vista pels estudiants, l'accés a la universitat des de l'àmbit de la formació professional o el rendiment dels estudiants en el seu primer any de carrera.

Aquests treballs de recerca, desenvolupats per professors universitaris, formen part de la voluntat d'AQU Catalunya d'aprofundir en el coneixement sobre el sistema universitari català i proporcionar dades precises lligades a contexts universitaris concrets. Per tant, serviran per poder entendre millor alguns aspectes d'especial interès i repercussió social que afecten el nostre sistema universitari.

Els documents són fruit de la convocatòria que l'any 2007 AQU Catalunya va obrir amb la finalitat de finançar projectes orientats a l'elaboració d'estudis que aprofundissin en el coneixement i diagnosis del sistema universitari català.

Estudis sobre el rendiment acadèmic
Estudi sobre l'abandonament dels estudiants
Estudi sobre la qualitat de l'ensenyament superior vista pels estudiants

28.6.2018