Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

AQU Catalunya posa a la vostra disposició aquest enllaç per sol·licitar informació, fer arribar suggeriments o opinions i formular queixes. Els comentaris rebuts es tractaran d'acord amb el sistema de gestió intern de la qualitat de l'Agència.

Per a consultes sobre convocatòries, terminis, criteris i procediments d'avaluació de professorat: professorat@aqu.cat. Us recordem que podeu accedir a les preguntes freqüents sobre les convocatòries de professorat a través dels enllaços següents: professorat lector, acreditació de recerca i de recerca avançada, i mèrits de recerca.

Per a la resta de suggeriments, queixes i reclamacions, ompliu el formulari següent:

Suggeriment Queixa / Reclamació Consulta

Professor Estudiant AltresD'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades al fitxer ATENCIÓ A L'USUARI del qual és responsable l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya. La finalitat d'aquest fitxer és la gestió dels suggeriments, les queixes i les reclamacions dels usuaris sobre l'activitat d'AQU Catalunya.

Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit adreçat a l'Àrea de Direcció, C. dels Vergós, 36-42, 08017 Barcelona, o a l'adreça de correu electrònic infor@aqu.cat, signat electrònicament.