47

Març 2010

  • Enviar
  • Subscriu-te
27.01.2010

Les universitats catalanes reflexionen sobre l'avaluació de la recerca en Humanitats i Cičncies Socials

La Universitat de Barcelona acollirà els dies 28 i 29 de gener el taller d'AQU Catalunya L'avaluació de la recerca del professorat universitari en Humanitats i Ciències Socials. El conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, inaugurarà aquestes jornades, acompanyat pel rector de la UB, Dídac Ramírez, i el president d'AQU, Joaquim Prats.

De les onze edicions dels tallers de reflexió i debat organitzats per l'Agència, aquesta és la que compta amb un nombre de treballs i de participants més gran: prop de 400 persones assistiran a la seixantena de ponències presentades per acadèmics i científics, que tractaran els aspectes que generen més controvèrsia a l'hora d'avaluar la recerca en els àmbits d'Humanitats i Ciències Socials i les aproximacions que n'han de permetre un major consens.

El debat girarà al voltant de qüestions com la delimitació territorial de les temàtiques de recerca en Humanitats i Ciències Socials, la difusió dels treballs de recerca, la diversitat de disciplines i objectes d'estudi en aquests àmbits i, finalment, la seva avaluació. Les conclusions que se n'obtinguin es recolliran per enriquir els criteris d'avaluació existents a Catalunya.

Al web d'AQU es poden trobar les contribucions dels ponents així com altra documentació de referència del taller, i s'hi podran consultar les conclusions i els vídeos d'aquest esdeveniment. AQU també ha obert un bloc, amb l'objectiu que el debat arribi a les persones que no podran assistir al taller.

ENQA EQAR ISO

Generalitat de Catalunya

Via Laietana, 28, 5a planta 08003 Barcelona. Tel.: +34 93 268 89 50

© 2010 AQU Catalunya – Dipňsit legal B-5.686-2008