49

Juliol 2010

 • Enviar
 • Subscriu-te

ARTICLES

 • Igualtat de condicions laborals entre dones i homes universitaris tres anys després de graduar-se
  AQU Catalunya ha presentat els resultats de l'estudi Gènere i inserció laboral del col·lectiu universitari, una anàlisi de la qualitat de la inserció professional de les dones i de les possibles diferències amb el col·lectiu masculí tres anys després de la graduació. L'estudi ha estat elaborat amb el suport de l'Institut Català de les Dones.
  Anna Prades Nebot, Caterina Cazalla Lorite i Lorena Bernàldez Arjona - AQU Catalunya
 • La inserció laboral dels graduats d'Humanitats al cap de sis anys de graduar-se
  Aquest estudi té per objectiu esbrinar si els graduats de les titulacions de l'àmbit d'Humanitats aconsegueixen igualar, al cap de sis anys, els titulats de la resta d'àmbits disciplinaris, és a dir, si els graduats de l'àmbit d'Humanitats necessiten més temps per obtenir una bona inserció.
  Anna Prades Nebot i Lorena Bernàldez Arjona - AQU Catalunya
 • Estudis d'aprofundiment en el coneixement del sistema universitari català
  Grups de recerca de la Universitat de Barcelona (UB), la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i la Universitat Rovira i Virgili (URV) han desenvolupat un seguit d'estudis, fruit de la convocatòria que l'any 2007 AQU Catalunya va obrir amb la finalitat de finançar projectes orientats a l'elaboració de treballs que aprofundissin en el coneixement i la diagnosi del sistema universitari català
  Redacció - AQU Catalunya
ENQA EQAR ISO

Generalitat de Catalunya

Via Laietana, 28, 5a planta 08003 Barcelona. Tel.: +34 93 268 89 50

© 2010 AQU Catalunya – Dipòsit legal B-5.686-2008