57

Novembre 2011

  • Enviar
  • Subscriu-te
10.10.2011

Assemblea general d'ENQA a Bucarest

Els dies 6 i 7 d'octubre es va celebrar a Bucarest l'Assemblea General de l'European Association for Quality Assurance in Higher Education (ENQA). L'acte va tenir un significat especial ja que ha suposat la dissolució d'ENQA com a associació establerta a Hèlsinki i la seva constitució com a associació sotmesa a la regulació belga, legalment establerta a Brussel·les.

Durant l'Assemblea va tenir lloc la renovació del Consell de Direcció. En aquest procés el representant d'AQU Catalunya, Josep Grifoll, director tècnic de l'Àrea d'Avaluació de la Qualitat, que finalitzava el seu primer mandat de tres anys, l'ha renovat per tres anys més. Actualment el Consell de Direcció d'ENQA està presidit pel director del Consell d'Acreditació Alemany (GAC) i compta amb representants de les agències d'Àustria, Finlàndia, Irlanda, Països Baixos i Flandes, Regne Unit i Romania, a més d'AQU Catalunya i ANECA.

L'Assemblea General va incloure la presentació de resultats del projecte Quality Procedures "Visions for the future" que ha coordinat AQU Catalunya, juntament amb GAC (Alemanya), FINHEEC (Finlàndia), HAC (Hongria) i NEAA (Bulgària). Els resultats finals d'aquest projecte, que explora possibles futurs per als processos d'assegurament de la qualitat a l'ensenyament superior, seran publicats en breu i serviran per a la preparació del document de posició d'ENQA davant la reunió de Ministres d'Educació de l'EEES.

ENQA EQAR ISO

Generalitat de Catalunya

Via Laietana, 28, 5a planta 08003 Barcelona. Tel.: +34 93 268 89 50

© 2011 AQU Catalunya – Dipňsit legal B-5.686-2008