Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Banc d'avaluadors

AQU Catalunya, d'acord amb els estàndards europeus (ESG), incorpora, en els seus processos d'avaluació, experts externs —persones de prestigi reconegut en àmbits acadèmics i/o professionals— i també estudiants, tenint en compte criteris d'independència, objectivitat i absència de conflicte d'interessos.

L'Agència selecciona els experts externs i els estudiants del seu banc d'avaluadors i té en compte els requisits següents:

Document PDF Perfils i requisits per actuar en els processos d'avaluació institucional i de professorat

Extranet

Per formar-ne part i participar en els processos d'avaluació d'AQU Catalunya, cal accedir al formulari d'inscripció de l'extranet i seguir les instruccions següents:

  • Si ja formeu part del banc d'avaluadors d'AQU Catalunya i desitgeu actualitzar les vostres dades, heu d'accedir a l'extranet a través de l'enllaç següent: extranet.aqu.cat

Si heu oblidat la vostra contrasenya d'accés, utilitzeu el mecanisme habilitat per recordar-la mitjançant el botó ""Has oblidat la contrasenya?"

  • Si voleu formar part del banc d'avaluadors d'AQU Catalunya, us heu d'inscriure a l'extranet d'AQU Catalunya a través d'aquest enllaç i seguir els passos següents:
  1. Acceptar les condicions d'ús de l'extranet i el tractament de les dades personals.
  2. Emplenar el model de CV en funció del perfil (acadèmic, professional, estudiant) a la secció "Gestió del curriculum vitae" del menú "La meva carpeta".
  3. Confirmar el CV amb el botó "Envia a AQU Catalunya".

Les persones que formen part del banc d'avaluadors poden ser contactades per AQU Catalunya per tal de col·laborar com a avaluadors en algun dels seus processos. En aquest cas, i quan sigui procedent, el seu currículum es publicarà al lloc web d'AQU Catalunya, en compliment dels requisits que estableixen els estàndards europeus.

Així mateix, sempre us en podreu donar de baixa. AQU Catalunya garanteix la protecció de les dades de caràcter personal facilitades pels usuaris i el seu tractament d'acord amb la legislació vigent.

Contacte

Podeu fer arribar els dubtes i les consultes a l'adreça següent: experts@aqu.cat

2.5.2016