Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Universidad de Guadalajara, Mèxic

L'any 2008 AQU Catalunya va acceptar la sol·licitud presentada pel Centro Universitario de la Costa Sur de la Universidad de Guadalajara (Mèxic), la segona del país en nombre d'estudiants matriculats, per avaluar sis carreres dels àmbits Tecnològic i de les Ciències Socials. Aquest projecte va significar l'aplicació d'una metodologia d'avaluació europea, en concret la d'AQU Catalunya, en un context universitari extern. Constitueix, així, una experiència rellevant d'avaluació de l'ensenyament superior que facilita mecanismes de benchmarking entre agències i universitats situades en diferents continents.

PDF PDF Avaluant a Mèxic amb mètodes i criteris europeus. Informe d'AQU Catalunya sobre el procés d'acreditació internacional de programes universitaris al Centro Universitario de la Costa Sur (Universidad de Guadalajara)

PDF PDF Informe de la titulació de Dret [es]

PDF PDF Informe de la titulació de Comptaduria [es]

PDF PDF Informe de la titulació d'Administració [es]

PDF PDF Informe de la titulació de Turisme [es]

PDF PDF Informe de la titulació d'Enginyeria d'Obres i Serveis [es]

PDF PDF Informe de la titulació d'Enginyeria Teleinformàtica [es]

Un cop conclòs el projecte d'avaluació de les sis carreres el Centro Universitario de la Costa Sur va sol·licitar a AQU Catalunya el desenvolupament d'un projecte d'acreditació internacional del propi Centre, prenent en consideració els Estàndards Europeus per a la Garantia de la Qualitat en l'Ensenyança Superior. AQU va elaborar una metodologia ad hoc tenint en compte els ESG i el mètode de l'avaluació de centres adscrits a Catalunya.

PDF PDF Informe d'avaluació externa [es]

PDF PDF Certificat d'acreditació [es]

15.6.2018