Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Sobre el web

És el web oficial d'AQU Catalunya, el punt de referència per informar-se sobre les actuacions, els serveis i els òrgans de  l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya.

AQU Catalunya ha renovat completament la seva eina principal a Internet. La nova pàgina aporta un nou disseny i disposa d'aplicacions innovadores amb l'objectiu de facilitar l'accés dels visitants a la informació i els continguts que ofereix aquest espai virtual.

El nou web presenta un disseny net i elegant que concedeix més espai al color blanc per tal de facilitar la claredat i la visibilitat al navegant tot seguint una evolució en la imatge del disseny corporatiu.

La pàgina principal o home conté unes subdivisions en tres apartats que pretenen agilitzar el camí del lector en allò que busca. Estudiants, Professors i Universitats, son els tres àmbits a través dels quals el visitant pot identificar-se ràpidament per escollir el seu rumb de cerca. A part d'aquesta especificitat la pàgina sencera gaudeix d'una major regulació i estructuració dels seus continguts.

Una altra de les grans novetats de la pàgina respecte a l'anterior és el motor de cerca, que permet al visitant trobar aquell contingut que busca a la pàgina a través de paraules clau o mots que les relacionin. Finalment, la tecnologia RSS és una opció que també ofereix el nou web per a aquelles persones que vulguin rebre de forma automatitzada i actualitzada els titulars de notícies, convocatòries, resolucions i altres continguts d'interès que es publiquin a la pàgina.

3.7.2008