Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Lliurament dels certificats AUDIT als centres que imparteixen ensenyaments artístics superiors

Lloc i data

Sala d'Actes Cotxeres del Palau Robert (Passeig de Gràcia, 107. 08008 Barcelona), dimecres 30 de març de 2016, a les 12.00 h.

Objectiu

Els centres que imparteixen ensenyaments artístics superiors han estat tres anys dissenyant els sistemes de garantia interna de la qualitat dels programes formatius que imparteixen, en el marc programa AUDIT-EAS que impulsa AQU Catalunya i que ha comptat amb la col·laboració del Departament d'Ensenyament.

Tots els centres han superat favorablement l'avaluació externa realitzada per AQU Catalunya, amb la finalitat d'assegurar la qualitat del ensenyaments artístics superiors.

Aquest acte vol reconèixer la tasca feta per aquests centres, tot lliurant-los els certificats que acrediten la superació de l'avaluació dels seus sistemes de garantia interna de la qualitat.

Programa

11.30 Recepció i registre

12.00 Benvinguda i presentació

Josep Joan Moreso, president d'AQU Catalunya — Melcior Arcarons, director general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial

12.15 L'excel·lència en l'art aplicada a la gestió

Pau Negre, consultor expert en qualitat i avaluador del projecte AUDIT a AQU Catalunya

13.00 Valoració dels processos d'avaluació d'AQU Catalunya als ensenyaments artístics superiors

Martí Casadesús, director d'AQU Catalunya

13.20 Acte de lliurament dels certificats AUDIT als centres artístics superiors

13.30 Cloenda

Meritxell Ruiz, consellera d'Ensenyament — Josep Joan Moreso, president d'AQU Catalunya

13.45 Sessió fotogràfica

 

Al final de l'acte se servirà un petit refrigeri.

Participants

Directors dels centres artístics superiors; participants en l'elaboració de l'AUDIT del centres artístics superiors; representants institucionals i personal del Departament d'Ensenyament; membres d'AQU Catalunya.

 

Durant la jornada es faran fotografies i s'enregistraran les ponències (àudio i vídeo). Aquestes imatges podran ser utilitzades en el lloc web i publicacions d'AQU Catalunya i segurament podran identificar les persones. Si vostè s'oposa a aparèixer en qualsevol imatge publicada en aquests suports, si us plau, cal que es posi en contacte amb nosaltres (comunicacio@aqu.cat) i procedirem a eliminar la imatge al més aviat possible per tal de respectar la seva petició.

24.5.2018