Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Curs de formació sobre els Manuals d'avaluació docent del professorat universitari

Data: divendres, 27 de setembre de 2019, de 10 a 12h

Lloc: Seu d'AQU Catalunya. C. dels Vergós, 36-42, 08017 Barcelona

Informació:

El Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes (CEUCAT), juntament amb AQU Catalunya, organitzen cursos per a estudiants del sistema universitari català en garantia de Qualitat.

En aquest curs, l'objectiu principal de la formació és proporcionar a estudiants universitaris coneixements i eines relacionades amb els Models d’avaluació docent del professorat universitari. Més concretament, s’explicarà el funcionament dels Manuals d'avaluació docent, ja que en els propers mesos AQU Catalunya realitzarà una avaluació de la implantació d’aquests Manuals a les universitats públiques catalanes.

En aquest sentit, entre les persones que participin a la formació, l’Agència seleccionarà els estudiants que formaran part dels Comitès d’Acreditació dels Manuals.

A la sessió participaran, entre altres, la presidenta de la Comissió específica per a l'Avaluació de l'Activitat Docent i de Gestió, i una estudiant que va participar en l’anterior procés d’acreditació.

El curs s'impartirà en català.

 @aqucatalunya Seguiu la jornada a twitter a @aqucatalunya @ceucat amb l'etiqueta #CursQualitatMAD

 

Inscripció Programa Documentació
pencil programa notebook

 

Organitzen i col·laboren:

Logos_AQU_CEUCAT   
 

 

Durant el curs es faran fotografies i/o s'enregistraran les ponències (àudio i/o vídeo). Aquestes imatges podran ser utilitzades en el lloc web i publicacions d'AQU Catalunya i segurament podran identificar les persones. Si vostè s'oposa a aparèixer en qualsevol imatge publicada en aquests suports, si us plau, cal que es posi en contacte amb nosaltres (comunicacio@aqu.cat) i procedirem a eliminar la imatge al més aviat possible per tal de respectar la seva petició.

3.10.2019