Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Curs de formació sobre la qualitat universitària

Data: dissabte, 17 de novembre de 2018, a les 9h

Lloc: Sala d'actes d'AQU Catalunya. C. dels Vergós, 36-42, 08017 Barcelona

Objectius:

El Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes (CEUCAT), juntament amb AQU Catalunya, organitzen un curs per a estudiants del sistema universitari català en garantia de Qualitat.

L'objectiu principal de la formació és dotar els representants estudiantils d'eines i formació per tal que puguin participar en els processos de Garantia de Qualitat interns de les universitats del sistema universitari català amb garanties. I també, per alguns d'ells, amb la possibilitat de participar en els processos d'avaluació externa d'AQU.

El curs té una vessant teòric/pràctica, i al llarg de les diverses sessions s’oferirà una panoràmica sobre els darrers desenvolupaments en Garantia de la Qualitat des de les perspectives internacional i local, així com un aprofundiment en els processos d’avaluació de titulacions, i es donaran claus per a la interpretació de les dades que, des de la perspectiva de la qualitat, ofereix el sistema universitari.

 @aqucatalunya Seguiu la jornada a twitter a @aqucatalunya @ceucat amb l'etiqueta #CursQualitat18

Informació i inscripcions

Documentació

Documentació
Programa

Programa
Fotos

icone_fotos

Organitzen i col·laboren:

Logos_AQU_CEUCAT   
 

 

Durant la jornada es faran fotografies i/o s'enregistraran les ponències (àudio i/o vídeo). Aquestes imatges podran ser utilitzades en el lloc web i publicacions d'AQU Catalunya i segurament podran identificar les persones. Si vostè s'oposa a aparèixer en qualsevol imatge publicada en aquests suports, si us plau, cal que es posi en contacte amb nosaltres (comunicacio@aqu.cat) i procedirem a eliminar la imatge al més aviat possible per tal de respectar la seva petició.

19.11.2018