Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Inscripció

 

Sessió de presentació dels resultats d'inserció laboral als centres d'Ensenyaments Artístics Superiors

 

Per confirmar la vostra assistència us demanem que empleneu aquest formulari.

Si voleu estar assabentats de les nostres activitats i rebre elButlletí d'AQU Catalunya, us hi podeu subscriure a través d'aquest enllaç.

 

Per a qualsevol dubte o qüestió, poseu-vos en contacte amb AQU Catalunya a través del 932 688 950 o comunicacio@aqu.cat.

En virtut del que disposa la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que mitjançant l'emplenament d'aquest formulari les vostres dades personals quedaran incorporades al fitxer DIFUSIÓ D'INFORMACIÓ I CONEIXEMENT de l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya, amb la finalitat de mantenir-vos informat, per mitjans electrònics, sobre l'activitat d'AQU Catalunya.

Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit adreçat a l'Àrea de Direcció d'AQU Catalunya, C. dels Vergós, 36-42, 08017 Barcelona, o a l'adreça de correu electrònic infor@aqu.cat, signat electrònicament.

Durant la jornada es faran fotografies i/o s'enregistraran les ponències (àudio i/o vídeo). Aquestes imatges podran ser utilitzades en el lloc web i publicacions d'AQU Catalunya i segurament es podran identificar les persones. Si vostè s'oposa a aparèixer en qualsevol imatge publicada en aquests suports, si us plau, posi’s en contacte amb comunicacio@aqu.cat.

 

16.1.2018