Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Formulari d'inscripció

Per confirmar la vostra assistència us demanem que empleneu aquest formulari.

Si voleu estar assabentats de les nostres activitats i rebre elButlletí d'AQU Catalunya, us hi podeu subscriure a través d'aquest enllaç.

 

Per a qualsevol dubte o qüestió, poseu-vos en contacte amb AQU Catalunya a través del 932 688 950 o comunicacio@aqu.cat.

En virtut del que disposa la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que mitjançant l'emplenament d'aquest formulari les vostres dades personals quedaran incorporades al fitxer DIFUSIÓ D'INFORMACIÓ I CONEIXEMENT de l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya, amb la finalitat de mantenir-vos informat, per mitjans electrònics, sobre l'activitat d'AQU Catalunya.

Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit adreçat a l'Àrea de Direcció d'AQU Catalunya, C. dels Vergós, 36-42, 08017 Barcelona, o a l'adreça de correu electrònic infor@aqu.cat, signat electrònicament.

Durant la jornada es faran fotografies i/o s'enregistraran les ponències (àudio i/o vídeo). Aquestes imatges podran ser utilitzades en el lloc web i publicacions d'AQU Catalunya i segurament es podran identificar les persones. Si vostè s'oposa a aparèixer en qualsevol imatge publicada en aquests suports, si us plau, posi’s en contacte amb comunicacio@aqu.cat.

 

16.1.2018