Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Com millorar la formació dels enginyers i les enginyeres de l’àmbit industrial i la logística?

Data: dimarts, 12 de desembre de 2017, a les 9.15 h

Lloc: Sala d'actes del Campus Diagonal-Besòs de la Universitat Politècnica de Catalunya, Barcelona

Objectiu

Aquesta jornada pretén ser un espai de reflexió i diàleg entre els diferents agents que tenen responsabilitat en la formació dels enginyers i les enginyeres, i ha de servir com a punt de partida per plantejar reptes de la titulació i proposar millores en la formació dels estudiants.

Amb l'objectiu de propiciar el debat i l'anàlisi entre els assistents, Antoni M. Grau, responsable de l'Observatori de l'Enginyeria, presentarà els resultats de l'enquesta sobre la situació dels enginyers i les enginyeres a Catalunya i Elena Valderrama, presidenta de la Comissió específica d'Enginyeria i Arquitectura de la Comissió d'Avaluació Institucional i de Programes d'AQU Catalunya, parlarà dels resultats de les enquestes d'Inserció laboral des de la perspectiva dels graduats i dels ocupadors i l'enquesta de satisfacció als graduats recentment.

La taula rodona vol ser un espai de diàleg sobre què esperen les empreses dels futurs enginyers i enginyeres.

 @aqucatalunya Seguiu la jornada a twitter a @aqucatalunya amb l'etiqueta #OcupaEnginyeria

Reptes

Objectiu

Objectiu
Programa

Programa
Ponències i reptes 

Documentació
Fotos

icone_fotos

Organitzen:

AQU Catalunya   Observatori de l'Enginyeria
 

 

Col·laboren:

Col·laboradors 
port barcelona   

 

Durant la jornada es faran fotografies i/o s'enregistraran les ponències (àudio i/o vídeo). Aquestes imatges podran ser utilitzades en el lloc web i publicacions d'AQU Catalunya i segurament podran identificar les persones. Si vostè s'oposa a aparèixer en qualsevol imatge publicada en aquests suports, si us plau, cal que es posi en contacte amb nosaltres (comunicacio@aqu.cat) i procedirem a eliminar la imatge al més aviat possible per tal de respectar la seva petició.

23.10.2018