Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

L'opinió de les oficines de farmàcia sobre la formació dels graduats i les graduades. Reptes de futur

CicleJornadaOcupa

Data: dimecres, 21 de novembre de 2018, a les 9h

Lloc: Aula Magna de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació (Edifici A - Campus Diagonal) de la Universitat de Barcelona, Barcelona

Objectiu

Aquesta jornada pretén proporcionar a les universitats informació sobre la percepció del mercat laboral respecte de la formació universitària, per tal d’enfortir les sinergies entre aquests dos mons i poder millorar els programes formatius.

Amb l'objectiu de propiciar el debat i l'anàlisi entre els assistents, Sònia Ruiz, membre del Consell General de Col·legis Farmacèutics, ens parlarà sobre la formació dels farmacèutics a Europa; Martí Casadesús, director de l'Agència, presentarà els resultats de l'enquesta d'ocupadors de farmàcia; i M. Pilar Lecha, secretària del Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya ens parlarà sobre els nous reptes que afronta la farmàcia comunitària.

La taula rodona vol ser un espai de debat sobre les estratègies a seguir per a poder millorar la formació dels qui han d'estar al càrrec de l'atenció farmacèutica.

 @aqucatalunya Seguiu la jornada a twitter a @aqucatalunya amb l'etiqueta #OcupaFarmacia

 

Informació

Inscripció

Inscripció
Objectiu

Objectiu
Programa

Programa
Documentació 

Documentació
Vídeos

icone_fotos

Organitzen i col·laboren:

AQU Catalunya   
 

 

 

 

Durant la jornada es faran fotografies i/o s'enregistraran les ponències (àudio i/o vídeo). Aquestes imatges podran ser utilitzades en el lloc web i publicacions d'AQU Catalunya i segurament podran identificar les persones. Si vostè s'oposa a aparèixer en qualsevol imatge publicada en aquests suports, si us plau, cal que es posi en contacte amb nosaltres (comunicacio@aqu.cat) i procedirem a eliminar la imatge al més aviat possible per tal de respectar la seva petició.

3.12.2018