Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Les necessitats de l'Administració pública en la formació superior. Reptes de futur

CicleJornadaOcupa

Data: dimarts, 18 de desembre de 2018 a les 9h

Lloc: Aula 13.007 de l'edifici Ramon Turró del Campus Ciutadella. Carrer del Ramon Turró, 3, de la Universitat Pompeu Fabra, Barcelona

Objectiu

Aquesta jornada pretén proporcionar a les universitats informació sobre la percepció de les Administracions públiques tant a nivell local com general respecte de la formació universitària, per tal d'enfortir les sinergies entre aquests dos mons i poder millorar els programes formatius.

Amb l'objectiu de propiciar el debat i l'anàlisi entre els assistents, Carles Ramió, catedràtic de ciència política i de l'administració de la UPF, ens parlarà de la prospectiva de l'ocupació a l'Administració pública; i Martí Casadesús, director de l'Agència, presentarà l'opinió de les Administracions locals a partir l'anàlisi dels resultats de l'enquesta Ocupadors.  

La taula rodona vol ser un espai de debat sobre quines són les necessitats de l'Administració pública i local en relació amb la formació superior i definir quins són els reptes de futur.

 @aqucatalunya Seguiu la jornada a twitter a @aqucatalunya amb l'etiqueta #OcupaAdmPública

 

Participació prèvia a la jornada

Us demanem que col·laboreu proposant preguntes que siguin interessants per al debat amb l'objectiu de fer de la jornada un espai de debat ric i ampli:

Enllaç extern Participeu proposant preguntes per al debat!

Informació i inscripcions

Inscripció Objectiu Programa Documentació Vídeos
pencil objectiu programa notebook point

Organitzen i col·laboren:

AQU Catalunya   
 

 

20.2.2019