Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Els programes en línia i semipresencials: assegurament i avaluació de la qualitat

21102018_jornada TeSLA_nova ubicacioData: dijous, 15 de novembre de 2018, a les 10h

Lloc: Sala Àgora de CosmoCaixa Barcelona. Carrer d'Isaac Newton, 26, 08022, Barcelona

Objectius:

Les universitats i els centres d’educació superior de tot Europa i gran part del món han incorporat ràpidament mètodes d’ensenyament i aprenentatge en línia i/o semipresencials. Així, en paral·lel, han aparegut diferents iniciatives europees que aborden l’assegurament de la qualitat d’aquests ensenyaments.

Aquesta jornada pretén proporcionar al sistema universitari català informació sobre les darreres tendències en assegurament de la qualitat dels ensenyaments en línia o semipresencials. Concretament, es presentarà el treball realitzat en el marc de l’ENQA (European Association for Quality Assurance in Higher Education) que es basa en l’anàlisi dels estàndards i directrius europeus per a l’assegurament intern i extern de la qualitat sota la perspectiva de l’aprenentatge en línia. A més, es mostraran els resultats del projecte TeSLA sota la perspectiva tecnològica i d’assegurament de la qualitat. TeSLA és un projecte finançat en el marc del programa Horizon2020 amb l’objectiu de definir i desenvolupar un sistema d’avaluació en línia que garanteixi l’autenticació i l’autoria dels estudiants.

 @aqucatalunya Seguiu la jornada a twitter a @aqucatalunya amb l'etiqueta #TeSLAquality

Informació

Documentació

Documentació
Programa

Programa
Vídeos

icone_fotos

Organitzen i col·laboren:

Logo_AQU_TeSLA_UOC_UE   
 

 

 

 

Durant la jornada es faran fotografies i/o s'enregistraran les ponències (àudio i/o vídeo). Aquestes imatges podran ser utilitzades en el lloc web i publicacions d'AQU Catalunya i segurament podran identificar les persones. Si vostè s'oposa a aparèixer en qualsevol imatge publicada en aquests suports, si us plau, cal que es posi en contacte amb nosaltres (comunicacio@aqu.cat) i procedirem a eliminar la imatge al més aviat possible per tal de respectar la seva petició.

21.11.2018