Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

27.4.2020

Es cancel·len les visites externes presencials previstes fins a finals de juliol de 2020

Arran de les consecutives pròrrogues de l’estat d’alarma pels efectes produïts per la COVID-19, AQU Catalunya cancel·la totes les visites presencials per a l’acreditació de títols i certificació de sistemes de gestió de la qualitat previstes fins a finals de juliol.

Les condicions actuals i les dels propers mesos, malgrat que en les pròximes setmanes es pugui activar un desconfinament progressiu, farien molt complicat un procés d’avaluació presencial on es garantís la seguretat de totes les persones que participessin en l’avaluació. Per aquest motiu, AQU Catalunya procedirà a planificar les visites externes virtuals de tots aquells centres i titulacions que ja havien lliurat l’autoinforme en el calendari previst, sempre que sigui viable i comptant amb l’opinió de les universitats implicades.

Les visites externes virtuals seguiran el Protocol d’actuació excepcional en el procés d’acreditació de titulacions oficials a causa dels efectes produïts pel Coronavirus SARS-COV-2, que va aprovar AQU Catalunya per oferir totes les garanties de qualitat del procés.

En paral·lel, AQU Catalunya està treballant en les diferents actuacions a dur a terme en el darrer quadrimestre, en funció de l’evolució de la situació de la pandèmia.