Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

18.11.2020

Oberta la inscripció al seminari en línia: Reptes en la formació universitària segons el col·lectiu ocupador: el cas dels estudis universitaris en Turisme

Les agències d'avaluació externa de la qualitat universitària d'Aragó, Castella i Lleó, Andalusia, Canàries, País Basc i Catalunya organitzen conjuntament el segon seminari dins el cicle de conferències en línia sobre els reptes en la formació universitària segons l'opinió del col·lectiu ocupador.

El segon seminari sobre els Reptes en la formació universitària segons el col·lectiu ocupador: el cas dels estudis universitaris en Turisme té com a objectius:

  1. Oferir una visió general i actualitzada dels reptes principals de la formació universitària en Turisme des de la perspectiva del col·lectiu ocupador (reflexió realiitzada amb una perspectiva internacional, encara que centrada en els reptes de l'entorn més proper).
  2. Presentar l'opinió del col·lectiu ocupador sobre l'adequació de la formació universitària en Turisme a partir d’un estudi de cas realitzat a Catalunya.
  3. Debatre sobre quins haurien de ser els àmbits de millora específics per a la formació universitària en Turisme. A fi de nodrir el debat, les agències mostraran els resultats generals de les avaluacions d'aquests títols.?

El seminari s'adreça a vicerectors i vicerectores, persones amb responsabilitat vinculada a es titulacions de Turisme, personal d'agències de qualitat i d'unitats tècniques de les universitats, col·lectiu ocupador en l'àmbit del turisme, col·legis professionals de Turisme, membres del Govern, estudiantat i persones titulades.


El seminari en línia tindrà lloc el dia 2 de desembre a les 11.30 hores i les persones interessades es poden inscriure aquí.