Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

24.3.2020

Primera visita virtual per a l’acreditació de titulacions

Divendres 20 de març va tenir lloc la primera visita virtual per a l’acreditació de titulacions, tenint en compte el Protocol d’actuació excepcional en el procés d’acreditació de titulacions oficials a causa dels efectes produïts pel Coronavirus SARS-COV-2 aprovat per la Comissió d'Avaluació Institucional i de Programes (CAIP) i que s’aplicarà de forma excepcional, sempre que el centre on s’imparteix el títol a acreditar hagi superat un procés previ amb visita a les instal·lacions i entrevistes presencials amb els grups d’interès.

El primer títol visitat de forma virtual ha estat el Màster Universitari en Comunicació Corporativa, Protocol i Esdeveniments de la Universitat Oberta de Catalunya. Els equips de la UOC i d’AQU Catalunya es van coordinar perquè la visita virtual es desenvolupés segons l’agenda prevista, que es va complir en totes les seves fases, en especial les de treball intern del Comitè d’avaluació externa i les audiències amb els diferents col·lectius.

La visita externa organitzada en format virtual garanteix els mateixos estàndards d’avaluació en tots els processos d'acreditació de titulacions que des de l’Agència es duen a terme.