Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

14.6.2018

Es publica la nova Guia per a la certificació de la implantació de l'SGIQ

AQU Catalunya ha publicat la nova versió de la Guia per a la certificació de la implantació de sistemes de garantia interna de la qualitat. La revisió de la Guia s’ha realitzat una vegada finalitzat el pilot d’avaluació i completat el procés de consulta pública. En aquesta ocasió, s’ha comptat amb una alta participació de les universitats catalanes, fet que demostra l’alt interès en aquest procés d’avaluació.

De manera complementària, AQU Catalunya ha incorporat una secció particular destinada a Preguntes Freqüents (FAQ) on es troben les respostes als dubtes més habituals sobre la certificació del SGIQ.

El fet que els centres tinguin certificat el seu SGIQ, i hagin acreditat com a mínim el 50% dels graus i el 50% dels màsters que imparteixen els permetrà optar a l'acreditació institucional. El director d’AQU Catalunya, Martí Casadesús, va presentar aquest plantejament de certificació a la xarxa europea no formal "Quality Audit Network", que va tenir lloc a Barcelona els dies 8 i 9 de maig d'aquest any.