Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

11.12.2019

Reunió de la Comissió Permanent del Consell de Govern d’AQU Catalunya

191211_FotoReunioComissioPermanent

Imatge presa durant el transcurs de la Comissió Permanent d'11 de desembre de 2019

La Comissió Permanent del Consell de Govern d’AQU Catalunya s’ha reunit avui per aprovar el pressupost definitiu per a 2019 i per designar un nou membre de la Comissió d’Avaluació Institucional i de Programes.

A més d’aquestes qüestions, el president de l’Agència ha informat la Comissió sobre les darreres novetats en l’activitat d’AQU Catalunya, com són: l’estat dels estudis de les enquestes de satisfacció a les persones recent titulades, d’inserció laboral de les persones titulades fa tres anys, i d’inserció laboral des de la perspectiva del col·lectiu ocupador. També s’han explicat els resultats de l’Estudi Perfils del professorat lector (2013-2017) i l’Estudi sobre gènere i trams de recerca.

Pel que fa al director d’AQU Catalunya, ha informat sobre les avaluacions externes a titulacions i les visites que s’organitzen, així com sobre els resultats dels processos d’acreditació, la proposta metodològica per a l’acreditació institucional de centres universitaris, l‘increment d’un 34% respecte el 2018 de les sol·licituds d’avaluació del professorat, i la construcció del nou portal web EUC.

Finalment, la Comissió Permanent ha ratificat els convenis subscrits i signats entre els mesos de juliol i desembre de 2019.