Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

8.5.2020

Reunió virtual del Comitè de Vicerectors per planificar les acreditacions del segon semestre de 2020 i les de 2021

200508_Reunio vicerrectors

El director d'AQU Catalunya, Martí Casadesús, s'ha reunit amb el Comitè de Vicerectors d'AQU Catalunya per coordinar amb les universitats catalanes el procés d'acreditació a les titulacions oficials durant l'estat d'alarma, i planificar les acreditacions del segon semestre de l'any 2020 i les de 2021.

La suspensió de terminis administratius contemplats en el Reial Decret 463/20, de 14 de març, de declaració de l'estat d'alarma afecta també als terminis de vigència de les acreditacions. Per la qual cosa, amb l'objectiu d'atendre les necessitats de les universitats i per impulsar la implantació de les acreditacions institucionals de centres, el director d'AQU Catalunya ha plantejat la reprogramació de les visites externes de 2020 i les de 2021 i la realització en la modalitat virtual de les que es duran a terme durant el 2020.

En la reunió, el director d'AQU Catalunya també ha presentat un document de treball basat en l'European Approach for Quality Assurance of Joint Programmes, sobre les condicions per les quals un programa interuniversitari avaluat per una altra agència inscrita al registre d'Agències d'EQAR, sigui reconegut directament per a AQU Catalunya.

AQU Catalunya és una de les dues agències més antigues inscrites a l'EQAR, on està registrada des del 4 de març de 2008.