Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

17.7.2020

Les doctores Eva Anduiza (UAB) i Rosa M. Martí (UdL) noves membres de la Comissió d'Avaluació de la Recerca

El Consell de Govern, a proposta del president de la Comissió d'Avaluació de la Recerca, el Dr. Lluís Torner, ha designat com a noves membres de la Comissió d'Avaluació de la Recerca:

  • la Dra. Eva Anduiza, catedràtica de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona (en substitució del Dr. Jacint Jordana, catedràtic de la Facultat de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra)
  • i la Dra. Rosa Maria Martí, catedràtica de la Facultat de Medicina de la Universitat de Lleida (en substitució a de la Dra. Teresa Estrach, catedràtica de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona).

Així mateix, el president de la CAR ha nomenat la Dra. Eva Anduiza presidenta de la Comissió Específica de Ciències Socials i la Dra. Rosa Maria Aligué, catedràtica de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona i membre actual de la Comissió d'Avaluació de la Recerca, presidenta de la Comissió Específica de Ciències Mèdiques i de la Salut.

La Comissió d'Avaluació de la Recerca està composta, a banda del seu president, per 20 membres acadèmics, dels quals ara 9 són homes i 11 dones i cinc d‘elles presideixen una de les set comissions específiques que realitzen les avaluacions per atorgar acreditacions.

Les persones que formen part de la Comissió d'Avaluació de la Recerca i de les seves comissions específiques, que són les encarregades de l'avaluació del professorat, provenen de les universitats i institucions de recerca públiques de Catalunya i compleixen amb els Perfils per participar en els processos d'avaluació de titulacions, institucional, de professorat i d'apel·lacions.