Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Inserció laboral: perspectiva dels titulats

Graus i titulacions pre-Bolonya

Màsters

Doctorat

Ensenyaments artístics superiors

Gènere

Publicacions

IL_graus_joves IL_Graus IL_doctorats IL_Ensenyaments artístics IL Gènere IL_publicacions 

 

L'enquesta d'inserció laboral als titulats i les titulades de les universitats catalanes

L'estudi d'inserció laboral coordinat per AQU Catalunya és el fruit de l'interès de les universitats catalanes públiques i privades, els centres adscrits i els centres d'ensenyaments artístics superiors de Catalunya, per obtenir dades i referents sobre la qualitat de la inserció del seu estudiantat titulat. 

La 7a edició de l'estudi

AQU Catalunya duu a terme els primers mesos de l'any 2020 el 7è estudi d'inserció laboral dels titulats i titulades d'educació superior de Catalunya. L'estudi, impulsat per les universitats públiques catalanes per mitjà dels seus consells socials, les universitats privades, 37 centres adscrits i el Departament d'Ensenyament, és una de les més representatives i importants a Europa.

En aquesta edició, es preveu enquestar més de 35.000 persones: 17.500 titulades de grau i ensenyaments artístics superiors, 12.000 titulades de màster i 2.500 titulades de doctorat, xifra que representa la meitat de la població de referència (titulada en grau el curs 2015-2016, tret de Medicina amb la promoció 2012-2013, i titulada en ensenyament artístics superiors, màster i doctorat els cursos 2014-2015 i 2015-2016).

Com a novetat d'aquesta edició destaca que s'espera enquestar, també, a 3.000 persones que van participar a l'edició de l'enquesta de 2005, per tal de conèixer les diferències de gènere en la seva inserció laboral 20 anys després de finalitzar els seus estudis.
 

Resultats comparats per centres que imparteixen la titulació (resultats de les edicions fins a 2017)


EUC dades

Enquestes

Consulta la metodologia utilitzada durant el treball de camp de projecte.

 

Icone-proteccio de dades Trobaràs aquí la informació sobre l'origen i ús de les dades de caràcter personal de l'enquesta d'inserció laboral d'AQU Catalunya.

16.1.2020