Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

3.3.2020

Jornada sobre els Reptes en la formació universitària en l'àmbit de la Psicologia

AQU Catalunya

El proper 20 de març, AQU Catalunya organitza la jornada Reptes en la formació universitària en l’àmbit de la Psicologia a la Sala d'actes del Palau de les Heures de la Universitat de Barcelona.

Aquesta jornada pretén proporcionar a les universitats informació sobre com el mercat laboral percep la formació dels graduats i graduades en l'àmbit de la Psicologia, per tal d’enfortir les sinergies entre aquests dos mons i poder millorar els programes formatius de nivell universitari.

Amb l'objectiu de propiciar el debat i l'anàlisi entre els assistents, Francisco José Medina, degà de la Facultat de Psicologia de la Universitat de Sevilla i president de la Conferència de Degans i Deganes de Psicologia de les Universitats Espanyoles, ens explicarà com s’estan orientant actualment els estudis de l’àmbit de la Psicologia, i com considera que s’haurien d’enfocar en el futur; Anna Prades, coordinadora de l’enquesta al col·lectiu ocupador d’AQU Catalunya ens presentarà l'opinió de les empreses d’aquests àmbits a partir de l'anàlisi dels resultats de l'enquesta Ocupadors.

A continuació, es farà una taula rodona que estarà composada per diferents perfils d’experts. Sergi Corbella, degà de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna de la Universitat Ramon Llull, exercirà de moderador. A més, al debat hi participaran Susana Pallarès, vicedegana de Pràctiques Externes i Relacions Institucionals i professora del Departament de Psicologia Social de la Universitat Autònoma de Barcelona; Oscar Pino, vocal i comissionat de recerca i universitats de la Junta de Govern del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) i expert en Neuropsicologia clínica i Silvia Ruiz, graduada en Psicologia per la Universitat de Barcelona i estudiant del Màster en Psicologia General Sanitària.

Com a cloenda de la jornada tindrem el parlament d’Antonio Solanas, degà de la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona.

Si voleu assistir a la jornada, teniu temps per a inscriure-us-hi fins al 18 de març, a través de l'enllaç  d'inscripció a la jornada. A més, podreu seguir la jornada a través de Twitter amb l’etiqueta #OcupaPsicologia.