Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

4.2.2020

Jornada sobre els Reptes en la formació universitària en l'àmbit del Disseny

AQU Catalunya

El proper 19 de febrer, AQU Catalunya organitza la jornada Reptes en la formació universitària en l’àmbit del Disseny a la Sala Aleix Carrió de l’Escola Universitària de Disseny ELISAVA.

Aquesta jornada pretén proporcionar a les universitats i als centres d’ensenyaments artístics superiors informació sobre com el mercat laboral percep la formació dels graduats i graduades en l'àmbit del Disseny, per tal d’enfortir les sinergies entre aquests dos mons i poder millorar els programes formatius, tant de nivell universitari com de nivell d’ensenyament artístic superior.

Amb l'objectiu de propiciar el debat i l'anàlisi entre els assistents, Luisa Collina, degana de l’Escola de Disseny del Politecnico di Milano i presidenta honorària de “Cumulus International Association of Universitites and Colleges of Art, design and Media”, ens explicarà com s’estan orientant actualment els estudis de l’àmbit del Disseny, i com considera que s’haurien d’enfocar en el futur; i Sandra Nieto, responsable de l’enquesta al col·lectiu ocupador d’AQU Catalunya ens presentarà l'opinió de les empreses d’aquests àmbits a partir de l'anàlisi dels resultats de l'enquesta Ocupadors.

A continuació, es farà una taula rodona que estarà composada per diferents perfils d’experts. Albert Fuster, director acadèmic d'ELISAVA; Carme Ortiz, directora de l'Escola Superior de Disseny i d'Arts Plàstiques de Catalunya (ESDAP); Raquel Pelta, professora agregada de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona i Rafa Martínez, cap d’operacions i d’estratègia a Folch i dissenyador de negocis a Acid House Barcelona.

Com a cloenda de la jornada tindrem el parlament de Javier Peña, director de l’ELISAVA i del president de l’Agència.

Si voleu assistir a la jornada, teniu temps per a inscriure-us-hi fins al 16 de febrer, a través d’aquest enllaç. A més, podreu seguir la jornada a través de Twitter amb l’etiqueta #OcupaDisseny.