Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

18.11.2020

La Comissió Assessora d’AQU Catalunya reflexiona sobre l’avaluació del professorat en el marc de la DORA

Reunió virtualLa Comissió Assessora s’ha reunit de manera virtual per conèixer el document final dels Estàndards i directrius per a l’acreditació institucional, les novetats en relació amb el nou portal estudis.aqu.cat (EUC), i els resultats de l’estudi de l’enquesta d’inserció laboral 2020.

Atès que el passat 9 d’abril, el Consell de Govern d’AQU Catalunya va aprovar el seu acord d’adhesió a la San Francisco Declaration on Research Assessment (DORA), se li ha plantejat a la Comissió Assessora que reflexioni sobre el Pla per a millorar la implantació del DORA en l’avaluació del professorat d’AQU Catalunya. Les seves consideracions seran analitzades internament per avançar en la direcció indicada pel Consell de Govern d’AQU Catalunya.

La Comissió Assessora d’AQU Catalunya és l’òrgan consultiu en l’assessorament de les estratègies, en la definició i el millorament dels procediments i en l’elaboració de propostes d’actuació, amb la finalitat de garantir la qualitat de les activitats de l'Agència, d'acord amb referents internacionals.