Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

18.6.2018

S’obre la nova convocatòria d'avaluació dels mèrits de recerca del personal docent i investigador

AQU Catalunya ha obert avui la convocatòria d'avaluació dels mèrits de recerca (sexennis) del PDI funcionari i del PDI contractat de les universitats privades i dels centres adscrits, que restarà oberta fins al 13 de juliol.

La Comissió d’Avaluació de la Recerca ha aprovat la convocatòria i els criteris d’avaluació, que han estat publicats al DOGC.

Des de la convocatòria de juny del 2017, AQU Catalunya i el Portal de la Recerca de Catalunya han posat en marxa un mecanisme per tal que les persones sol·licitants, si així ho desitgen, puguin emplenar de manera automatitzada el seu CV Abreujat a partir de les dades contingudes al Portal.

Es recomana al professorat que es vulgui presentar a la convocatòria, actualitzar la informació disponible al Portal de la Recerca de Catalunya abans d’iniciar la sol·licitud.

Així mateix, cal que el professorat tingui en compte que el nou termini per a la tramesa de la documentació i el pagament de la taxa és de 5 dies des del moment en què s’envia la sol·licitud a través de Tràmits Gencat.

 

via GIPHY