Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

11.5.2020

S'han presentat 349 sol·licituds a la 1a convocatòria 2020 d'informes per a lector fins al moment

El passat 9 de març de 2020 es va obrir la primera convocatòria de sol·licituds d'avaluació dels informes previs de professorat lector de 2020, a la qual s'han presentat fins ara 349 sol·licituds. Tot i ser una xifra provisional, representa gairebé la meitat de les sol·licituds que es van presentar en aquesta mateixa convocatòria el 2019.

En paral·lel, el 14 d'abril es va obrir la primera convocatòria d'emissió d'acreditacions de recerca i de recerca avançada de 2020, a la qual de moment s'han presentat 69 i 30 sol·licituds respectivament.

Ambdós processos d'avaluació es poden tramitar de forma completament electrònica.

Les avaluacions del professorat s'han vist afectades per la suspensió de terminis administratius previstos en el Reial decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19. Tanmateix, malgrat la suspensió de la majoria de tràmits i a fi de protegir l'interès general universitari, es manté obert el tràmit en línia per presentar les sol·licituds fins a la data que s'indiqui un cop acabi la declaració de l'estat d'alarma.

Les comissions d'avaluació també estan treballant per dur a terme les avaluacions que s'aniran resolent tot prioritzant aquelles que han pogut aportar tota la documentació.

Accés als tràmits oberts: