Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)

Accés al menú de la secció (Alt + 2)

16.3.2020

S’activa el Pla de Contingència d’AQU Catalunya, que garanteix la prestació de serveis

AQU Catalunya ha activat el seu Pla de contingència, per la qual cosa, des del 16 de març de 2020 fins a nova indicació, tota l’activitat de l’Agència passa a desenvolupar-se de manera telemàtica.

Malgrat no hi haurà servei d’atenció presencial, l’activitat de l’Agència no s’atura, atès que es pot garantir la prestació dels serveis que ofereix, tot complint la normativa de l’estat l’alarma decretat pel Govern de l’Estat a través del Reial Decret 463/2020, de 14 de març.

Per substituir el servei d’atenció presencial, recordem que les consultes es poden vehicular per correu electrònic, a través de les bústies de correu electrònic corporatives:

  • Professorat: professorat@aqu.cat.
    En relació amb les consultes sobre convocatòries, terminis, criteris i procediments d'avaluació de professorat, també podeu accedir a les preguntes freqüents sobre les convocatòries a través dels enllaços següents: professorat lector, acreditació de recerca i de recerca avançada i mèrits de recerca.
  • Qualitat de titulacions i institucional: qualitat@aqu.cat
  • Direcció: direccio@aqu.cat
  • Recursos Humans: recursoshumans@aqu.cat
  • Gestió econòmica: infofactures@aqu.cat
  • Contractació de serveis: contractacio@aqu.cat
  • Informació general: infor@aqu.cat

A més, continua operativa la Bústia de suggeriments, queixes i consultes, des d’on també es pot sol·licitar informació, fer arribar suggeriments o opinions i formular queixes.

El telèfon d’AQU Catalunya continua operatiu i es pot trucar al 93 268 89 50 en l’horari habitual (de dilluns a divendres, de 9 a 14h), tanmateix només es podran agafar encàrrecs, ja que les trucades no es poden traspassar.

Així mateix, se centralitza el registre d’AQU Catalunya al registre central de la seu del Departament d'Empresa i Coneixement, i aquest servei es prestarà per canals digitals i telefònics: a través del formulari de contacte i del telèfon 93 484 95 00.

Amb aquestes mesures, AQU Catalunya vol preservar la salut del personal de l’Agència amb motiu del brot de COVID-19 i dona compliment a les instruccions aprovades per la Generalitat de Catalunya.