Informem favorablement sobre l’acreditació del màster universitari en Seguretat Alimentària de la UB, UAB i UPF
AQU Catalunya ha emès l’informe favorable per a l’acreditació del màster universitari en Seguretat Alimentària que coordina la UB des de la seva Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació.
AQU Catalunya té, entre les seves funcions, l'emissió d’informes d’acreditació de les titulacions universitàries, per comprovar, a partir d'una visita externa, que les titulacions s’estan desenvolupant de manera adequada. És un procés que han de superar totes les titulacions universitàries oficials que s’imparteixen en centres no acreditats institucionalment abans dels sis anys des de la seva verificació inicial o darrera acreditació per continuar formant part de l’oferta formativa.
La Comissió Específica de Ciències de la Salut de la Comissió d’Avaluació Institucional i de Programes (CAIP) d’AQU Catalunya ha emès l’informe favorable del màster universitari en Seguretat Alimentària desplegat per la Universitat de Barcelona (UB), la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i la Universitat Pompeu Fabra (UPF) que s’imparteix a la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació de la UB. El màster universitari ha obtingut l’informe favorable en progrés vers l’excel·lència després que s’hagi realitzat una visita externa al centre que coordina la titulació que evidencia el funcionament adequat d’aquests estudis.
Al portal EUC Informes hi trobareu els informes d’acreditació emesos per AQU Catalunya corresponents a les següents titulacions:
AQU Catalunya tramet els informes d’acreditació al Consejo de Universidades, que és l’òrgan responsable de resoldre el procés d’acreditació. AQU Catalunya publica els resultats de l’acreditació i emet el segell i el certificat d’acreditació de la titulació corresponent, disponibles a EUC Estudis, portal web amb tota la informació sobre la qualitat de les titulacions universitàries oficials de Catalunya.