Saltar la navegació

Notícies

El nostre cercador de titulacions...

EUC, portal d'Estudis Universitaris de Catalunya

En aquest cercador trobaràs tota la informació sobre la qualitat dels estudis d'educació superior oficials de Catalunya.

Consulta l'EUC

Publicacions

Destaquem

Sigues avaluador o avaluadora d'AQU Catalunya

D'acord amb els estàndards europeus (ESG), incorporem en els nostres processos d’avaluació experts i expertes de prestigi reconegut en àmbits acadèmics i/o professionals, i també estudiants. 

Seleccionem aquestes persones del nostre banc d'avaluadors i avaluadores.

Més informació

La nostra revista electrònica

En aquest número podeu llegir l’editorial del nostre director sobre les microcredencials. També presentem els resultats de l’enquesta d’inserció laboral dels titulats universitaris de grau, màster i doctorat, la nova Guia per a la certificació del SIGQ en centres d’educació superior i el tercer volum de la col·lecció Focus, d’eines per a la qualitat universitària, dedicat a l’ensenyament a distància. 

Llegeix-lo!

Pla estratègic d'AQU Catalunya per als anys 2023-2026

El Pla incorpora el propòsit, manté la visió, la missió i els valors d’AQU Catalunya, i agrupa els objectius estratègics i les actuacions en cinc compromisos de responsabilitat social corporativa. Entre els compromisos s’han identificat 12 objectius estratègics i 34 actuacions a desplegar fins al desembre del 2026.

 

Més informació

Observatori del Talent de Catalunya

AQU Catalunya, amb la col·laboració de la Fundació “la Caixa”, ha creat l’Observatori del Talent de Catalunya, el portal d’anàlisi d’ocupacions ofertes en línia a Catalunya.

El portal dona resposta a la necessitat d'identificar la tendència de les necessitats competencials del mercat laboral.

Coneix-lo!
Anar al principi